Gå och ställa ut på hobbymässa

0

download (1)Varje år organiseras det både svenska och internationella hobbymässor, där man får träffa likasinnade och dela med sig av sina kunskaper och idéer. Det spelar ingen roll vad man sysslar med, huvudsaken är att man har roligt och har glädje i att skapa och låta fantasin flöda. Att spela spel som 247casinobonusar.se är också ett kul och trevligt tidsfördriv, som har den extra fördelen att man kan vinna pengar samtidigt. Vem har sagt att de tu måste skiljas åt? För slantarna som man vinner kan man införskaffa allt möjligt hobbymaterial, och att resa till mässorna och på så sätt har man slagit två flugor i en smäll.

Modell och hobbymässa

Denna mässa organiseras årligen i Göteborg och/eller Stockholm, men också i mindre städer och inriktar sig på dem som tycker om att tillverka modeller av bilar, flygplan, båtar och tåg. Det är oftast pojkar och män som sysslar med detta, men tjejer börjar bli mer intresserade och kommer gärna med för en introduktion. Man ställer fram stora tågbanor och visar moduler, även finns olika hobbybutiker med, som både visar och säljer sina produkter. Modellerna kan vara av metall, trä eller plast och kommer i alla möjliga storlekar.

Uppsala Scrap & Pysselmässa

Tycker man om att pyssla så är detta den perfekta mässan, då man ställer ut allt som har med scrapbooking, korttillverkning, design, ritning, hantverk och måleri att göra. Utställningen passar alla åldrar och här kan man verkligen få inspiration till hur man skall göra sina julkort eller fotoalbum.

Syfestivalen i Stockholm

Här handlar det om textiler och vare sig man gillar att sy med maskin eller för hand finns det massor av fantastiska kreationer att bese. Den hålls oftast i Älvsjömässans lokaler och samtidigt har man marknad där besökarna kan köpa allt ifrån vackra grytlappar till roliga textiler. Möjligheterna är oändliga!